Technische Dienst Groeven

Technische Dienst Groeven

 

werkschuur20binnen.jpg

De technische dienst heeft de beschikking over een heel arsenaal aan materialen en gereedschappen om hun taken uit te voeren, waaronder een interventieaanhanger. Deze staat paraat met generatoren en materiaal om direct aan te kunnen haken en een opengebroken groeve te kunnen afsluiten.

Daarnaast verleent de technische dienst ondersteuning aan de beheerders van de groeven bij de beheer werkzaamheden. Beheerders kunnen bij de technische dienst materialen lenen zoals kruiwagens, scheppen, handschoenen, helmen, verf en kwasten en van alles anders dat nodig is om een werkdag of opruimactie te organiseren.

Verder verzorgt het hoofd van de Technische Dienst het sleutelbeheer. Alle sleutels van de stichting vallen onder een sleutelprogramma met certificaat. Het hoofd van de technische dienst zorgt voor een correcte registratie & uitgifte van de sleutels.

In deze rol zorgt het hoofd ook voor de aansturing van de technische dient en het coördineren van inzetten. Tevens draagt hij samen met de leden zorg voor de goede toestand van ons technisch arsenaal. Hierover heeft hij regelmatig overleg met het bestuur.

koelebosch20onderhoud20aan20hekwerk.jpg

Activiteiten

Klik hier voor een overzicht van onze activiteiten